Οδηγίες προς μαθητές και γονείς για την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Σχετικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα θέλαμε να γνωρίζετε τα  παρακάτω. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί για το σχολείο μας αρχικά θα πραγματοποιηθεί με την Ασύγχρονη μέθοδο.

Αυτό σημαίνει ότι εκπαιδευτικός και μαθητές δεν ευρίσκονται ταυτόχρονα στο διαδίκτυο αλλά σε διαφορετικό χρόνο. Κάθε εκπαιδευτικός θα δημιουργήσει την δική του ή τις δικές του ψηφιακές τάξεις στην ειδική πλατφόρμα η-τάξη του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ). Εκεί θα αναρτά τα μαθήματά του, τις οδηγίες του και τις ασκήσεις και εργασίες που θα πρέπει να κάνουν οι μαθητές. Κάθε μαθητής θα πρέπει να μπαίνει σε αυτήν την  ψηφιακή τάξη, να “κατεβάζει” το υλικό που έχει αναρτήσει ο εκπαιδευτικός του για τα μαθήματα καθώς και να “ανεβάζει” τις όποιες ασκήσεις του ζητηθούν από τον εκπαιδευτικό.

Για να γίνει αυτό θα σας ζητούνται οι κωδικοί  (username & password )  που θα σας δοθούν από την διεύθυνση στου σχολείου ή αποκτήσατε όταν κάνατε την εγγραφή στο ΠΣΔ. Αν κάποιος  δεν κράτησε ή έχασε τους κωδικούς να φροντίσει να βγάλει καινούριους ή να ζητήσει βοήθεια από κάποιον εκπαιδευτικό. 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε έναν οδηγό για την είσοδο σας στην πλατφόρμα και για ορισμένες από τις λειτουργίες της.

Οδηγίες για τους μαθητές (ΒΙΝΤΕΟ)

Για να εισέλθετε στην πλατφόρμα και να δείτε τα μαθήματα σας κάντε κλικ (ΕΔΩ), και χρησιμοποιήστε τους κωδικούς σας.

Ευχαριστούμε

e-max.it: your social media marketing partner